Auditi

Redovni audit će osigurati da vaš posao funkcioniše što je moguće efikasnije i da je spreman za sve buduće izazove.

Unapređenje poslovnog uspeha

uz pomoć naših usluga audita

Kao ključna faza PDCA ciklusa, revizije su neophodan deo dobro osmišljenog i sprovedenog procesa upravljanja promenama, uključujući sve aspekte poslovnih operacija, kao i uticajne spoljne faktore, poput konkurenata ili regulatora.

Naš program audita uzima u obzir funkcionalnost, kompleksnost i zrelost implementiranih menadžment sistema, kao i vrstu rizika i prilika koje su s njima povezane. Na osnovu naše stručne analize, možemo predložiti mere koje će eliminisati osnovne uzroke bilo kakvih problema i umanjiti buduće rizike.

Auditi

Mi osnažujemo organizacije da osiguraju izvrsnost i usklađenost širom svojih operacija, pružajući dragocene uvide u kvalitet usluga, efikasnost i zadovoljstvo korisnika. Identifikacijom područja za poboljšanje i upoređivanjem sa industrijskim standardima, Servisni auditi postavljaju temelj za unapređenje performansi i održivi rast poslovanja.

Revizije procesa

Procesna revizija je usmeren pregled internog sistema organizacije, fokusiran na određeni proces.

Implementacija internih revizija

Sprovodimo interne revizije primenjujući metodologiju ISO 19011:2018 Smernice za reviziju menadžment sistema.

Revizija dobavljača

Druga strana revizije predstavlja ispitivanje usklađenosti i efektivnosti sistema upravljanja kvalitetom dobavljača za proizvode ili usluge koje pružaju.

(c) 2024 Simplify. Sva prava zadržana  | FAQ | Politika Privatnosti | Uslovi Poslovanja

Find anything...