Treninzi

Steknite praktične uvide i neprocenjive veštine kroz naše sveobuhvatne programe obuke.

Ključni element

svake poslovne operacije

Naši programi obuke pažljivo su osmišljeni kako bi osnažili pojedince i timove praktičnim veštinama i znanjem neophodnim za snalaženje u današnjem dinamičnom poslovnom okruženju.

Kroz interaktivne sesije i praktična iskustva učenja, učesnici stiču dragocene uvide i alate za unapređenje svojih profesionalnih sposobnosti. Bilo da se radi o savladavanju najnovijih tehnologija, usavršavanju liderskih veština ili proučavanju najboljih praksi u industriji, naše obuke pružaju čvrstu osnovu za lični i profesionalni rast.

Sa fokusom na praktičnu primenu i scenarije iz stvarnog sveta, učesnici izlaze iz naših obuka opremljeni da pokreću inovacije, suočavaju se sa izazovima i briljiraju u svojim ulogama, doprinoseći ukupnom uspehu svojih organizacija.

Simplify Obuke

Obuke u kompaniji Simplify osmišljene su da osnaže vaš tim znanjem i veštinama potrebnim za uspeh u današnjem dinamičnom poslovnom okruženju.

Strategija

Obuka iz strategije oprema učesnike ključnim okvirima i alatima potrebnim za razvoj i sprovođenje strateških inicijativa, podstičući održiv rast i konkurentsku prednost.

RPA

RPA obuka pruža učesnicima znanje i veštine potrebne za dizajniranje, implementaciju i upravljanje rešenjima za robotsku automatizaciju procesa, efikasno pokrećući efikasnost i inovacije unutar organizacija.

Poslovni procesi

Obuka iz poslovnih procesa oprema učesnike stručnim znanjem za analizu, optimizaciju i automatizaciju poslovnih procesa, omogućavajući im da unaprede operacije, poboljšaju efikasnost i pokrenu kontinuirano unapređenje unutar svojih organizacija.

Sistem upravljanja kvalitetom

Obuka za QMS unapređuje standarde kvaliteta i organizacionu izvrsnost.

Lean Six Sigma

Lean Six Sigma obuka oprema profesionalce alatima i metodologijama za identifikaciju neefikasnosti, smanjenje otpada i unapređenje kvaliteta u organizacionim procesima, pokrećući kontinuirano unapređenje i operativnu izvrsnost.

Agilno upravljanje

Obuka iz agilnog upravljanja osnažuje timove principima i praksama potrebnim za brzo prilagođavanje promenama, efikasnu saradnju i isporuku vrednosti kupcima u iterativnim ciklusima.

Number of participants

12 participants

Place

On-site / Online

Duration

1 day

UiPath

This is some text inside of a div block.

Robotiq-ai

This is some text inside of a div block.

Automation Anywhere

This is some text inside of a div block.

Robomotion

This is some text inside of a div block.

(c) 2024 Simplify. Sva prava zadržana  | FAQ | Politika Privatnosti | Uslovi Poslovanja

Find anything...