Razvoj Rešenja

U današnjem dinamičnom poslovnom okruženju, prilagođena rešenja su ključ za efikasno rešavanje složenosti. U Simplify-u se specijalizujemo za izradu prilagođenih strategija i tehnologija koje osnažuju vašu organizaciju da prevaziđe složene izazove, osiguravajući dugoročnu agilnost i konkurentnost.

Ključni element

svake poslovne operacije

U domenu razvoja rešenja, ističemo se u iskorišćavanju snage najsavremenijih tehnologija i metodologija. Naše osnovno ekspertsko znanje leži u Microsoft Power Platform, Jira razvoju, Microsoft Copilot-u i Microsoft Dynamics 365. Ovi alati služe kao osnova na kojoj gradimo prilagođena rešenja kako bismo optimizovali vaše operacije i podstakli inovacije.

Međutim, naše sposobnosti se protežu i van ovih oblasti. Za šire teme softverskih rešenja, uspostavili smo strateška partnerstva sa vodećim stručnjacima u industriji. Ove saradnje nam omogućavaju da isporučimo sveobuhvatna rešenja prilagođena vašim specifičnim potrebama. Bez obzira da li je u pitanju unapređenje upravljanja projektima, optimizacija odnosa sa klijentima ili snalaženje u složenim podacima, naš tim je dobro opremljen da se suoči sa raznovrsnim izazovima i podstakne rast vaše organizacije.

Deo
Razvoja rešenja

Razvoj rešenja u Simplify-u podrazumeva izradu prilagođenih rešenja koja pokreću efikasnost, inovacije i održiv rast vaše organizacije.

Microsoft Power Platform

Oslobodite puni potencijal vaše organizacije uz Microsoft Power Platform. Optimizujte tokove rada, izgradite prilagođene aplikacije i steknite korisne uvide uz Power BI. Naši stručnjaci će vam pomoći da iskoristite snagu ovog robustnog alata kako biste unapredili produktivnost, automatizovali procese i podržali odlučivanje zasnovano na podacima.

JIRA razvoj

JIRA je više od alata za upravljanje projektima; to je dinamična platforma za prilagođena rešenja. Naše usluge razvoja za JIRA omogućavaju vam da prilagodite JIRA-u da zadovolji vaše jedinstvene potrebe. Bez obzira da li je u pitanju unapređenje praćenja problema, automatizacija radnih tokova ili integracija JIRA-e sa drugim sistemima, mi smo vaš pouzdani partner za prilagođavanje JIRA-e.

Microsoft Dynamics 365

Unapredite angažovanje sa kupcima i optimizujte operacije uz Microsoft Dynamics 365. Od prodaje i marketinga do korisničke podrške i finansija, naš tim se specijalizuje u prilagođavanju Dynamics 365 kako bi savršeno odgovarao vašem poslovanju. Otključajte 360-stepeni pogled na svoje kupce i podstaknite rast kroz personalizovana iskustva.

Microsoft Copilot

Iskoristite potencijal Microsoft Copilota kako biste ubrzali vaše razvojne projekte. Naši stručnjaci koriste snagu veštačke inteligencije i mašinskog učenja kako bi povećali efikasnost kodiranja, identifikovali ranjivosti i unapredili kvalitet vašeg softvera. Sa Copilotom, vaš tim za razvoj dobija moćnog saveznika za pisanje boljeg koda brže.

Kako vam

možemo pomoći?

Zanima vas kako Simplify može efikasno da vam pomogne u razvoju rešenja? Mi pristupamo sistematično i strateški, usklađujući se sa najboljim praksama industrije i koristeći naše bogato iskustvo u ovom polju.

Naše putovanje počinje temeljnim istraživanjem vaših jedinstvenih potreba i ciljeva, što nam omogućava da prilagodimo rešenje koje se besprekorno uklapa sa vašom organizacijom. Sprovodimo saradnički rad, pružajući jasan plan puta koji definiše odgovornosti i ključne korake za postizanje vaših ciljeva u razvoju rešenja.

Jedan od naših izdvajajućih faktora je naš obiman portfolio, koji se ponosi uspešnim isporukama širokog spektra projekata u različitim industrijama. Svoje veštine smo usavršili prolazeći kroz kompleksnosti razvoja rešenja, što nam omogućava da prevaziđemo uobičajene izazove i osiguramo uspeh vašeg projekta.

Naš tim kombinuje najsavremenije tehnologije sa oštrim analitičkim umom i praktičnim znanjem. Ova kombinacija nam omogućava da detaljno analiziramo, razumemo i optimizujemo vaša rešenja, bez obzira na industriju ili obim.

Partnerstvo sa Simplify-em predstavlja putovanje ka efikasnijem i efektivnijem razvoju rešenja.

(c) 2024 Simplify. Sva prava zadržana  | FAQ | Politika Privatnosti | Uslovi Poslovanja

Find anything...